Chaufførvikar


Chauffør-vikar har specialiseret sig i vikar-service til lager og transportbranchen, men vi dækker også andre erhvervsområder. Chauffør-vikar har erfarne folk inden for følgende områder: privatchauffør, chauffør (A,B,C,D,E) erfaring med distributionskørsel og kørsel med trækkere, lagerassistent, truckfører, lagerforvalter, arbejdsmænd, mandskab til speciel opgaver og mange flere.

Hvis de er i tvivl om vi har den rette medarbejder, så kontakt os for yderligere information.

Chauffør-vikar kan tilbyde Mandskab fra 4 timer til længerevarende vikariater, f.eks. ved spidsbelastning, sygdom ferier og lignende.
Planlæg deres ferie i god tid og vi afsætter en navngiven medarbejder af til opgaven, evt. kan oplæring finde sted, så deres kunder ikke mærker et forringet service niveau i ferie perioden.
De betaler kun den faste time pris og slipper derfor for den ekstra administration ved at skulle ansætte en ferieafløser.

Chauffør-vikar kan tilbyde løsning af mindre selvstændige opgaver, f.eks. ekstra opgaver som deres normale personale ikke kan nå i dagligdagen, det kunne dreje sig om oprydning, opsætning af reoler, ændring af lagerlayout eller andre relevante opgaver.
Hvis opgaven er fast afgrænset kan der evt. gives et fast tilbud på opgaver.

Chauffør-vikar tilbyder udvælgelse af mandskab til ansættelse, enten direkte fra vores emnebank, ved annoncering eller efter "try and hire".
De prøver en af vore vikarer med henblik på fastansættelse, så har begge parter mulighed for at lære hinanden at kende, inden beslutning om ansættelse.

Maglehøjvej 38
3650 Ølstykke
Tlf: 20 700 106
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Transformervej 4
2730 Herlev
Tlf: 20 700 106
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.